En riktig svettfest på bara 15 minuter!

 
Godmorgon lördag!
sitter och dricker lite kaffe ska snart ladda upp med lite gröt innan morgonträning. Igår var det dags igen, vi körde grispasset igen. Alltså ni måste verkligen testa. Så jag tänkte att jag delar med mig av det nu:
 
10 rundor/varv av:
5 marklyft
5 skivstångsrodd
5 frontböj
5 axelpress
5 knäböj
 
Kör passet utan att lägga ner vikten, lägger du ner vikten är straffet 5 burpees. Lovar att det är svintungt men man vill inte lägga ner stången för att göra burpees, haha så man kämpar på. Jag tyckte det var bäst att ha kvar stången på ryggen efter knäböjen för att vila lite och andas. Igår tog detta pass 15 minuter, hur tidseffektivt?! sjukt bra när tiden är knapp men man vill ändå träna skiten ur sig. Men det gäller att inte ha för lätt vikt för då blir inte passet så jobbigt. Så våga pressa dig själv och ta en vikt du precis klarar. Jag kör med 30 kilo och det sista varvet är det bara att ta fram viljan så att jag klarar det för det är så tungt! men som jag brukar skrika på mina pass, huvudet bestämmer!
 
detta passet kommer från en jag följer på instagram som heter Funkygine! :)
 
Det är så skönt och köra riktiga grispass nu innan operationen, har lite ångest över att jag bara kommer kunna köra lugn styrkaträning när op är gjord. Så 10 dagar kvar nu, kommer kötta högintensivt hela vägen fram till operationen nu!
 
→Nu gröt! hoppas ni får en härlig lördag! ♥