Sommardagar

Vad härligt det är att bara göra det man känner för om dagarna. Inte planera långt i förväg utan bara se vad som händer under dagen. Sånt gillar jag!

Sen är det ju lyxigt att ha en sagopark i samma stad som är tillgänglig bara en cykeltur bort. Igår tyckte Sixten att vi skulle kolla in den nya miljön på Astrid Lindgrens värld, bröderna Lejonhjärta. Det var så fantastiskt bra, spännande för både vuxen och barn. Så igår var vi 2 timmar i parken för att sen cykla hem för att se på lite rally.
I Vimmerby pågår just nu midnattsolsrallyt, så det var nästan ett måste o kolla en sväng.

Så nu ska jag göra lite frukost så får vi se vart dagen tar oss.

Midsommar 2016

En midsommarhelg är över och jag tror minsann att vi fick uppleva den bästa midsommaren någonsin. Vädret var så fantastiskt båda dagarna, vi kunde bada på
Midsommarafton när hände det senast liksom? Brukar vara svinkallt på midsommar. Vi åt en massa god mat och dansade på garageuppfarten fram på småtimmarna. Vaknade upp till en underbart solig dag igen jag, Sixten och manne gick ner till havet och tog morgondopp klockan 9, så härligt! Sen gick vi upp mot värdparets hus för frukost. Mätta och hyfsat pigga gick vi ner mot havet igen och där var vi hela dagen och solade badade och åkte båt.

Ocr,Gbg och lite marklyft o köttbullar


Måndag igen, en härlig helg har passerat.
I lördags åkte vi (jag, manne och sigge) mot Göteborg tidigt på morgonen. Manne skulle springa Ocr-lopp på Slottsskogsvallen. Riktigt grym trots ytterst lite träning, tog en fjärde placering i race klassen. Sixten och jag hejade på hela tiden och det var kul att följa från sidan också. men nästa gång vill jag vara med.
Efter en massa onyttigheter de senaste dagarna är det dags att skärpa sig lite i några dagar innan midsommar knackar på dörren.
Ikväll kom jag iväg på ett hiit pass, äntligen! det är så kul att få köra själv, det är kul att vara instruktör med men jag älskar ju att svettas så att vara deltagare är sjukt kul det med.
nu kallar sängen, hoppas ni har fått en bra måndag och en bra start på veckan.

Sthlm10Vilket härligt stockholms besök det blev. Vi åkte upp mot huvudstaden på onsdagsmorgonen, strosade runt och kollade upp vart starten var inför kvällen. Sthlm10 var det som skulle springas, det är ett nytt lopp som går mitt i Stockholm. Loppet startade i rålis mot rådhuset och slussen, sprang även över Västerbron och det sög i benen vill ja lova men oerhört fint också. Den näst sista kilometern var tung, den sista var lite lättare för då visste jag att om jag hänger i nu så är jag snart i mål och det på ett personbästa. Så sprang i mål på 57 min. Jag är jättenöjd med det resultatet, förra året sprang jag Midnattsloppet på 1.01 så 4 minuters förbättring är jag oerhört nöjd med då jag bara har fokuserat på löpträningen sista månaden nu. Nästa mål blir att komma under 55min! Kanske blir att anmäla sig till nått mer lopp för att se om jag förbättras något under sommaren. Älskar att ha mål att sträva efter. Att utveckla kroppen för att kunna vara stark och uthållig.