Starta eget?

Har mina funderingar på att starta eget, bli min egen chef liksom. Det vore nice! men antar att det krävs mycket jobb, frågan är om man är beredd för det?
Men att coacha är något jag brinner för och det vore så roligt att få jobba med det mer.
namnförslag?
jag gillar mitt förslag, Coach Cronwall, låter bra ju?
Ni som läser här skriv vad ni tycker jag behöver eran åsikt nu.

Sommarsverige

Nyttjar lediga dagar och upptäcker sommarsverige. Det är tråkigt att jobba hela sommaren, alltså själva jobbet är ju kul men att inte tillgå någon semester är mindre kul, men om två veckor är det min tur att vara ledig innan plugget drar igång igen. De senaste veckorna har jag försökt njuta och hitta på "semestersaker" trots att man kanske bara är ledig en dag.
 
Förra veckan drog vi till fina viken och hängde med vänner i västerviks skärgård, ja ni hör ju va härligt det låter.
 
 
I helgen som var, jobbade inte jag och manne hade varken jobb eller brandjour på schemat så vi bestämde oss för en helg i lägenheten i Kalmar och att göra dagsutflykter därifrån. Första dagen hamnade vi vid långe jan.
 
 
Andra dagen bjöd på strålande sol så vi ville ha ett utflyktsmål som innehöll bad, vi drog till Böda.
 
 
En heldag med sol och bad, och att det fanns pooler gjorde sixten överlycklig. Efter bad blev det lekparkshäng för både vuxna och barn, lekpark för Sixten och utegym för oss.
 
Ett fantastiskt bra utegym och en härlig hinderbana, vi blev sjukt svettiga så det blev bad igen innan vi åt hamburgarbuffe.
 
Efter att vi blev sjukt mätta åkte vi mot Kalmar igen.
böda - sommar

Vi kan gå vår egen väg

Igår begav vi oss mot Öland för att se på älskade Håkan i Borgholms slottsruin. Så magisk som alltid. Tillsammans med mina bästa vänner fick jag uppleva en oerhört härlig kväll med mycket kärlek skratt och dans. Älskar er mina Amandor 💙