Årsresume 2017

Vilket fantastiskt år det här har varit! 

(null)

Januari började med hårdträning för att sedan avsluta månaden med korsbandsoperation, det var jäkligt tufft och jobbig rehab men värt det nu. Jag blev även ett år klokare i februari. Fystränade VIF dam under försäsongen. Fixade en lya i Kalmar. 

(null)
(null)
Våren kom och bröllopsbestyren var många, Fick en härlig möhippa av fantastiska vänner. Hängde på Ceos. Hejade på Pontus och manne som sprang Tough viking. Paddlade och friluftsliv kursen avslutade termin 4.  
(null)

Juni kom och bröllopet närmade sig med stormsteg, två veckor innan bröllopet åkte jag på lunginflammation, extrem hosta och en rädsla att det inte skulle släppa till den stora dagen, men det gjorde den som tur var. Bröllopet är årets största händelse, och tacksamheten för alla som gjorde vår dag så bra är enorm. 
(null)

Sommaren fortsatte och flera minisemestrar avverkades mellan jobbpassen. Hängde en hel del i Västervik men också i Kalmar och på Öland. 
(null)

(null)

Vår fina unge Sixten fyllde 7 år  under sommaren och hans personlighet bara älskar jag, är jag partisk tro? 
Håkan i slottsruinen en varm sommardag men mina amandor kommer jag också minnas föralltid, det är något visst med håkan precis som mina amandor. 
(null)

Skolstart för både mig och Sixten, jag mitt sista år och sixten första klass. Tågade med klassen till Italien för att leda friluftsliv i okänd terräng, vilket ställe vi kom till, magi, nago-torbole och sjön Garda. Här startade en intensiv höst med massa plugg och två egna studier. 
(null)

Men hösten bjöd även på roligheter så som nocco training day, blev moster igen till Algot, manne sprang lopp och jag hejade, skridskoskola, och en weekend i Stockholm med Amanda o co för att se Sverige gå till VM. Häftigt! 

(null)
Årsfest, santrun, EXAMINATION som jag var så nervös inför men allt gick galant, fystränare säsongen 2018 för vifdam, mycket gympass med härliga gäng, weekend i vvik och en julaftonspuss. 

Det här året har bjudit på så mycket härligt. Året har utvecklat mig på så många plan och jag har blivit fru till världens mest fantastiske manneman. 
2017 dig minns jag föralltid. 

FYSTRÄNARE = FYSLOLLO

 
 
Bästa avslutet på 2017, Vimmerby IF har kontrakterat mig till deras fystränare säsongen 2018, så jäkla kul! En fantastisk möjlighet att testa mina kunskaper och göra damerna starkare, snabbare och uthålligare samt minska skaderisken för dem. Kommer under "julledigheten" göra upp årets planering inför försäsongen som redan nu har smygstartat lite. I framtiden är en fystränarroll inom lagsport ett drömyrke, det hade varit kul att kombinera olika för att ha en variation i sitt arbete. 
 

Nedförsbacke

Har flera gånger sen mitt föredrag tänkt tillbaka på det och känslan av stolthet kryper på och sträcker på mig lite extra när jag tänker på det, jag låter den känslan hänga kvar ett tag till. Nu har nedförsbacken börjat känns det som, trots påbörjad c-uppsats. Men i jämförelse med hösten blir c-uppsatsen en dans på rosor. Jag och min kompanjon Sandra fortsätter vår b-uppsats och tittar vidare på träning under graviditet, intressant ämne och ett ämne som behöver lyftas mer för att helt få bort den negativa syn på träning under graviditet, tror den synen nästan är borta men under vår b uppsats visade våra resultat att okunskapen hos allmänheten är stor och det bör ändras.
 
Men tillbaka till nedförsbacken, Nya året närmar sig och tror det kommer gå oerhört fort till examen i juni! Tänk att snart har jag klarat av tre år på universitetet utan en endaste omtenta! Det här hade jag aldrig kunnat gissa eller tro när jag gick på gymnasiet för då skulle jag absolut inte plugga vidare för fy! men framtiden visade annorlunda och jag hittade en utbildning som jag brinner för och är sjukt intresserad av. Så fantastiskt! man vet aldrig vad framtiden ger hörrni även att man tror sig veta när man går på gymnasiet, haha. Efter nyår ska c uppsatsen genomföras, entreprenörskaps kurs, praktik och  pt licensiering med eleiko sen är jag utbildad till idrottsvetare! 
 
 
Nu ska jag plugga lite innan vi ska iväg och köpa julgran.
Hörs!  
 
 
 

Prestationsångest och nu stolt

Oh herregud, har inte riktigt greppat att jag genomfört något idag som har förberetts under så länge och nu är avklarat! 
Den här helgen har jag inte kunnat fokusera på mycket annat än att jag skulle presentera min studie om menstruationscykelns påverkan på uppkomsten av acl skada, främre korsband idag,måndag. Igår hade jag till och med svårt att äta för att prestationsångest var för stor. Det som var otroligt skönt var att jag var först ut av alla i klassen lite press dock men skönt att slippa sitta hela dagen och vara nervös. Hur gick det då? SVINBRA! Så sjukt nöjd över min presentation och att jag kunde försvara mitt arbete bra till opponenterna. Gjorde helt enligt planen och hur jag hade övat in, efteråt tänkte jag, där satt den! Och känslan efteråt går nästan inte att beskriva. Ett lugn och en stolthet kröp in i kroppen och detta kommer jag leva på länge. Min största prestation inom utbildning skulle jag säga. Så jävla stolt över mig själv så att jag nästan spricker!  (null)
Man får vara stolt över sig själv och det är något man borde vara oftare! Från och med nu ska jag bli bättre på att vara stolt och se vad jag har åstadkommit. Vad det ni med! Stolt som en tupp checkar jag ut för dagen.