Operation

Tisdagen den 31 januari, ligger på sjukhuset och inväntar min efterlängtade operation! 


Veckan som gick innehöll 10 tuffa pass på gymmet. Ångesten över att snart (om någon timme.) inte kunna träna på som vanligt. Alla underbara fredagsfys pass där kroppen är helt slut och svetten rinner något kopiöst. Hoppas kunna köra hiit i maj någon gång igen. Så lång tid dit. Men jag hoppas på att komma tillbaka med ett så bättre knä, att inte känna sig begränsad över att det gör ont eller att det är ostabilt. 

Så nu blir det nytt fokus i träningen. Rehabparty och överkroppspass, kommer nog cykla en hel del för att kunna behålla så mycket kondition som möjlgt och så jag får svettas med. Är ingen lycklig Lollo om jag inte får svettas alltså, haha. 

Tidig morgon blev det idag, Va här klockan 7:00 imorse, så var operationen flyttad på grund av akut fall. Vet ni? Man får inte äta innan operation heller, gah! Så här ligger jag och är super hungrig! Lollo aka Skalman har inte fått käka sin frukost idag.. börjar kännas nu ska jag erkänna. 

Tillbaka till ångesten. Det är sällan att jag upplever ångest. Väldigt tacksam för det. Men nu, trots att jag vill få ordning på mitt knä så finns den där. Att inte få träna hårt, att känna sig begränsad i vardagen, skit också. Men förbereder mig mentalt på en tuff månad(er). Lovar mig själv att komma tillbaka starkare än nånsin både mentalt och fysiskt. I will be back! 


En riktig svettfest på bara 15 minuter!

 
Godmorgon lördag!
sitter och dricker lite kaffe ska snart ladda upp med lite gröt innan morgonträning. Igår var det dags igen, vi körde grispasset igen. Alltså ni måste verkligen testa. Så jag tänkte att jag delar med mig av det nu:
 
10 rundor/varv av:
5 marklyft
5 skivstångsrodd
5 frontböj
5 axelpress
5 knäböj
 
Kör passet utan att lägga ner vikten, lägger du ner vikten är straffet 5 burpees. Lovar att det är svintungt men man vill inte lägga ner stången för att göra burpees, haha så man kämpar på. Jag tyckte det var bäst att ha kvar stången på ryggen efter knäböjen för att vila lite och andas. Igår tog detta pass 15 minuter, hur tidseffektivt?! sjukt bra när tiden är knapp men man vill ändå träna skiten ur sig. Men det gäller att inte ha för lätt vikt för då blir inte passet så jobbigt. Så våga pressa dig själv och ta en vikt du precis klarar. Jag kör med 30 kilo och det sista varvet är det bara att ta fram viljan så att jag klarar det för det är så tungt! men som jag brukar skrika på mina pass, huvudet bestämmer!
 
detta passet kommer från en jag följer på instagram som heter Funkygine! :)
 
Det är så skönt och köra riktiga grispass nu innan operationen, har lite ångest över att jag bara kommer kunna köra lugn styrkaträning när op är gjord. Så 10 dagar kvar nu, kommer kötta högintensivt hela vägen fram till operationen nu!
 
→Nu gröt! hoppas ni får en härlig lördag! ♥
 

2017-01-17

 
Hej på er! Ny vecka igen, tiden springer iväg som alltid tycker jag. Veckan började med en ledig dag, så skönt! Blev sovmorgon och lång frukost följt av träning. Vad brukar ni käka till frukost?
Jag rutar gärna in mig på en sak o så kör jag på det tills jag tröttnar och byter då en period, haha.
 
Måndagen avslutades med att jag körde igång fysträningen för Vimmerby IFs damlag. Så kul!
 
men alltså, har inte skrivit om lördagens träningspass här, får kanske göra  det, några kanske har sett på instagram? Har haft en sån sjuk träningsvärk efter det där passet, har ont i benen idag, tisdag. haha. långvarig träningsvärk. Så var ganska tufft pass kan man väl säga.
vill verkligen passa på med dessa grispass innan operationen, för sen dröjer det nog tyvärr innan jag kan köra sådana endorfinpass.
Jag både längtar och bävar inför operationen som det snart är dags för. Skönt att få det gjort men tråkigt med rehab och lugn träning.. men man får se det långsiktigt och att jag kommer vara mindre begränsad när jag väl kan köra igen. Plus att min överkropp kommer få jobba hår under rehab månaderna, vill inte tappa styrkan där.
 
Nä nu måste jag sova, 05:45 ringer klockan imorgon.