Några timmar innan- JA

 
Förberedelser, och en ganska lugn själ faktiskt. Min pappa kom förbi med min farmors vigselring och det blev oerhört känslosamt men på ett fint sätt, tack pappa. Min bästa vän knäppte klänningen och jag var redo att åka mot min blivande man för att mötas upp innan vigseln för fotografering. Tänk vilken dag, den skulle man vilja uppleva igen och igen och igen. 
 
bröllop

Studieresa, Italien & Tyskland

 
Fantastiska dagar i Italien följt av ett besök i Tyskland på Stuttgart Universitet.
Vi åkte tåg ner till Italien, att åka tåg i 33 timmar gör mig rastlös. Natttåget var en upplevelse i sig, frågan är om man någonsin gör om det? Kontrollmänniska som jag är har jag svårt att slappna av när det känns som att tåget ska spåra ut, haha. men en erfarenhet rikare. 
 
Väl framme i Italien körde vi MTB i bergen och vandrade gick upp till soluppgången för att yoga, åt en massa pasta och pizza. Fantastiskt var det, jag har klippt ihop en film från vår vistelse. 
enjoy! 
idrottsvetenskap - italien - resa

From now on, Cronwall

Hej på er! 

Länge sen sist, fullt upp med andra ord. Kom hem från Italien igår, varit på en fantastisk studieresa men mer om det i ett annat inlägg. 

För det jag tänkte skriva nu är, från och med nu är jag Lollo Cronwall, japp namnbytet har nu skett (äntligen) så hela familjen har nu bytt efternamn. Varför då Cronwall kanske några undrar? Jo min farmor hette det innan hon gifte sig med min farfar. I många år har jag sagt att jag vill byta till det för jag tycker det är så fint. Och min farmor har haft en så stor del av mitt liv och påverkat vem jag är just idag genom att jag som barn växte upp med henne så tätt eftersom vi bodde i samma hus. Går inte en dag utan att jag saknar henne. Så att nu få bära det här namnet betyder oerhört mycket för mig. 

Bye Andersson, From now on Cronwall.