Feberfrossa

40 graders feber i tre dagar gör att man inte ser så himla pigg ut, vila vila vila vätska och glass såklart. Min älskade manne styr och åker och handlar det jag är sugen på för stunden för att jag ska få i mig lite näring, han är fantastisk. Tur att jag blev sjuk nu och inte om 3 veckor. 


Mamma var snäll och kom och hämtade Sixten så han fick hitta på nått och inte bara sitta hemma med mig, tack mamma. 

Nu mer vila, hoppas ni är friska och är ute i solen. 

Friluftsliv

Naturen är magisk så här års, alltså så fint! 

Friluftsliv i skolan och vi får vara ute hela dagarna. En vecka kvar av skola sen är det SOMMARLOV!!! Ska bli skönt att pausa plugghjärnan över sommaren för att ladda om till sista året. 

Nu måste jag fixa lunchlådan innan det är dags att ge sig ut i naturen igen! 

TOUGH VIKING 2017

Gårdagen spenderades i Stockholm, grabbarna skulle springa Tough viking. Längtar tills jag får/kan köra igen! Den energin som man får när man är på plats är ju sjuk, blev taggad och kändes i kroppen som att jag bara ville byta om och springa. Grabbarna genomförde loppet och på en bra tid med. Klippte ihop en film från gårdagen, känslan ♦ ON TOP!
 
 
 

Tough Viking 2017 from iselou on Vimeo.

 

 
 
 
 
tough viking

#goodbyeandersson

Oh herregud, vart ska jag börja?
I fredags tänkte jag efter en hektisk dag med testning av brudfrippan, en sväng till kalmar att gud vad skönt att det blir en lugn helg, ack så fel jag hade!
 
Inte en tanke på att bröllopet närmar sig och brudar skulle komma och väcka mig klockan 8 en lördag. Helt i chock. jag vaknar av motorsågsljud och dunkmusik. galet, och försöker slänga på mig lite kläder för att gå ner och öppna dörren, nyvaken och chockad möts jag av fantastiska brudar på altanen.
 
I en minibuss rullade det iväg, hamnade i linköping och senare i västervik.
Tack mina fantastiska vänner för helgen, lite trött fortfarande men till bröllopet är jag nog återställd. Då kör vi igen. På söndagen hämtade manne mig i västervik och han tyckte att det såg ut som jag hade haft en bra lördag, eller rättare sagt han tyckte jag såg sliten ut och det är väl ett bra betyg efter en möhippa? haha
 
 
 
 
möhippa