Ny start
Efter en jädra massa onyttigheter under påsken blir det att återgå till bra rutiner imorgon. Bra mat som man mår bättre av. Älskar verkligen onyttigheter, vem gör inte liksom? Men jag mår så mycket bättre i kroppen av bra mat. Min mage blir kaos om jag äter för onyttigt och min motivation till gymmet blir konstigt nog lägre med.. Så nu blir det några strikta veckor för det mår jag bra av. 

Imorgon är det dags för Kalmar igen, ny kurs ska börjas. 
Mat

back to life

 
Så, lite härliga bilder från våran sälen vistelse.
kom hem sent i fredagskväll, somnade direkt när jag landade i sängen man blir trött av frisk luft och mycket skidåkning. sjukt mycket intryck och lärorika dagar med härligt umgänge. Att gå på tur med längdskidor, grilla korv, lära sig att åka utförs, och massa sol.
Det här var välbehövligt för min kropp med tror jag. återhämtning från gymmet återhämtning från pendling och återhämtning från att alltid ha fullbokade kvällar. det behövde jag. ikväll var jag tillbaka på gymmet o höll först i ett corepass och körde efter det ett hiit pass, inte som instruktör utan som svettig utförare. haha.
 
Snart påsk med, härligt! hoppas på mycket god mat och träning men även kanske lite fest på fredag.

SälenTvå dagar på längdskidor är nu avklarade och jag är mör i kroppen o helt lycklig inombords. Detta har varit så sjukt fantastiskt hittills! Imorgon kliver jag ur min comfortzone ännu mer genom att kliva upp på ett par utförsskidor men skidskola först. hoppas på att lära mig bra. Men uppdaterar mer när jag kommer hem för nu är jag helt slut o måste sova, hela dagar med skidåkning tar på krafterna. 

Kliver ur min comfortzoneNu börjar en veckas äventyr. Sitter på tåget mot Kalmar, imorgon bär det av till Sälen med klassen. Ska bli kul men lite nervigt är det allt då jag aldrig har stått på ett par skidor, bara längd. 

Men det är bra o komma ur the comfortzone ibland o det kommer jag verkligen göra under denna veckan. 

Bussen går 06:30 imorgon så gäller att somna i tid ikväll.