Tentatider

Denna vecka ser mest ut som nedan, tenta på fredag. Fördjupad fysiologi. Det är väldigt intressant men samtidigt är kroppen väldigt avancerad kan jag tycka. Det är väl o andra sidan bra att det ser ut som det gör eftersom de system som finns har gjort oss människor så bra.

Tog en paus idag mitt på dagen för att gymma och bara "pausa" hjärnan från plugg en stund. Så skönt. Tänkte att ja ska sitta någon timme till innan jag tar kväll. Myser till det med ljus, då blir tentaplugg ganska mysigt ändå om man bortser från den stundande tentan.

Lördagsgotte

Lördag, lugnare tempo på allt. Sen frukost, Träning på ett tomt gym=lyxigt. Lite plugg om kroppens invecklade fysiologi följt av en grillmiddag med familjen. Mys i soffan och lite Lördagsgotte. Clementinerna är tillbaka i butikerna, mina favoriter.

Sportamore-BLACC

Fredagstips!!
Sportamore har ett eget märke som heter BLACC, tidigare har jag köpt tröja och sport-bh från detta märke men varit tveksam på deras tights då jag helst vill ha kompression i tightsen. Har spanat på dessa ett tag men nu var dom nedsatta till 149:- och då tänkte jag att det kan vara värt och chansa. Och vet ni? Herregud så sköna, o passformen var toppen med, så nöjd kund här. Dessa lär jag beställa fler av.

Rehab

Den där cykeln är min bästa vän just nu, för att komma upp i lite högre puls och nå lite endorfiner. Jag är oerhört van vid att träna pulshöjande och svettas rejält nu när jag inte har möjlighet till att göra detta pga knät så är detta mitt bästa alternativ. Ett stort plus, det är riktigt skönt att få komma ut i friska luften och bara trampa. Do something, istället för ingenting.

Så mitt träningsupplägg just nu; cykling och överkroppspass på gymmet. I fredags hade vi olika tester i skolan bl.a. Rörlighet. En klocka ringde kan man säga så daglig stretch ska det bli mer framöver.