Årsresume 2017

Vilket fantastiskt år det här har varit! 

(null)

Januari började med hårdträning för att sedan avsluta månaden med korsbandsoperation, det var jäkligt tufft och jobbig rehab men värt det nu. Jag blev även ett år klokare i februari. Fystränade VIF dam under försäsongen. Fixade en lya i Kalmar. 

(null)
(null)
Våren kom och bröllopsbestyren var många, Fick en härlig möhippa av fantastiska vänner. Hängde på Ceos. Hejade på Pontus och manne som sprang Tough viking. Paddlade och friluftsliv kursen avslutade termin 4.  
(null)

Juni kom och bröllopet närmade sig med stormsteg, två veckor innan bröllopet åkte jag på lunginflammation, extrem hosta och en rädsla att det inte skulle släppa till den stora dagen, men det gjorde den som tur var. Bröllopet är årets största händelse, och tacksamheten för alla som gjorde vår dag så bra är enorm. 
(null)

Sommaren fortsatte och flera minisemestrar avverkades mellan jobbpassen. Hängde en hel del i Västervik men också i Kalmar och på Öland. 
(null)

(null)

Vår fina unge Sixten fyllde 7 år  under sommaren och hans personlighet bara älskar jag, är jag partisk tro? 
Håkan i slottsruinen en varm sommardag men mina amandor kommer jag också minnas föralltid, det är något visst med håkan precis som mina amandor. 
(null)

Skolstart för både mig och Sixten, jag mitt sista år och sixten första klass. Tågade med klassen till Italien för att leda friluftsliv i okänd terräng, vilket ställe vi kom till, magi, nago-torbole och sjön Garda. Här startade en intensiv höst med massa plugg och två egna studier. 
(null)

Men hösten bjöd även på roligheter så som nocco training day, blev moster igen till Algot, manne sprang lopp och jag hejade, skridskoskola, och en weekend i Stockholm med Amanda o co för att se Sverige gå till VM. Häftigt! 

(null)
Årsfest, santrun, EXAMINATION som jag var så nervös inför men allt gick galant, fystränare säsongen 2018 för vifdam, mycket gympass med härliga gäng, weekend i vvik och en julaftonspuss. 

Det här året har bjudit på så mycket härligt. Året har utvecklat mig på så många plan och jag har blivit fru till världens mest fantastiske manneman. 
2017 dig minns jag föralltid.