Bröllopsklänningen är hittad

 
Igår köpte jag en bröllopsklänning, min bröllopsklänning!
Yes, den punkten jag skrev om på nyårslistan som jag skulle hålla lite på, här kommer den:
  • Gifta mig med min fantastiska Manne. Jag ska bli hans fru!
Den här helgen blev tjejhelg med bästa tjejerna, startade fredagen med vin i min lägenhet i Kalmar för att sedan käka mat (i sjukt högt tempo då jag hade tagit fel på bio tiden, haha) såklart var det Mr grey vi skulle se på. Sleepover i lägenheten, gick och käkade frukost på Espresso house för att sedan gå till bröllopsbutiken Noelle. Precis som i programmet say yes to the dress gick det till, nästan. Nervös var jag innan, jag som bor i mina träningskläder eller jeans skulle nu ta på mig massa klänningar, jag gick inte balen för att jag inte ville ha en klänning men här stod jag nu i bröllopsbutiken med både fluffiga och eleganta klänningar och vet ni, det var inte så obekvämt som jag hade trott innan. Dock har jag mina brudar att tacka för att provningen blev så perfekt som den bara kunde bli, ärliga åsikter från fantastiska vänner är det bästa i sådana här situationer. Så med hjälp av dom och duktiga Louice på Noelle, hittade jag en klänning.
Hittade min (dröm) klänning, inte alls den modell jag trott jag ville ha men den blev det. Kommer inte visa er innan the big day då manne inte ska få se mig i den innan och inte ens modellen, traditionellt ska det va om man ändå ska slå till med bröllop. pirrigt! Är ju ändå nervigt att inte visa den för honom innan, han som jag alltid frågar tycker du jag ska köpa denna? även om det handlar om en tröja på Hm för 79 spänn.
 
Så efter snart ( i maj) 10 år tillsammans slår vi nu till med bröllop. Så fantastiskt härligt, pratat om det här länge men vi är inga planerare och inte riktigt kommit till skott innan, men nu är klänningen köpt, lokal och kyrka bokad så i sommar händer det alltså. Jag ska bli fru!
så nu skapar jag en ny kategori här på bloggen ♥ Bröllopet
 
2017 - bröllop - bröllopsklänning - ido