Statistik och tips på ett svettpass.

Lill lördag hörrni, veckan vänder och helgen är snart här.
 
Sitter fortfarande nergrottad i statistik böcker för att jag vill förstå och jag vill att statistik ska bli roligt, det är tråkigt för att jag inte kan och för att det är invecklat innan man får förståelse. Men vet ni, igår lyckades jag räkna ut standardavvikelsen på en herrans massa tal, om jag var nöjd när jag klarade det? oh ja! En klapp på axeln och ett stag i rätt riktning för att få förståelse.
 
Annars då?
Lite lugnare vecka med bara två pendlar dagar till kalmar, så skönt. Bara att njuta för de två sista veckorna innan jul "ledigheten" skruvas tempot upp och jag ska ner 5 av 5 dagar varje vecka, plus heldagar, pjuh, kommer bli sjukt intensivt men det tar vi då.
 
Förra veckan flöt träningen på oerhört bra, trots att det inte såg ut som en bra träningsvecka till en början men fick till 5 pass tillslut ändå, så härligt! Den här veckan hoppas jag på samma statistik ;) Tränade hiit i måndags, vilodag igår, hiit ikväll igen. Klarar att köra hiit nu med knät och det är sådan lycka att få träna hårt och svetten rinner, älskar den känslan!
 
Tips på svettpass:
Körde ett pass i söndags som var riktigt kul och jobbigt så tänkte att jag skulle dela med mig av det:
Körde två olika cirklar. Började med:
Cirkel 1
assault bike 2*30sek intervaller 10 sek vila
marklyfft 10
skivstångsrodd 10
armhävningar 10
 
Cirkel 2 :
Axepress 10
utfall 20
atlas stone 10
hopprep 50
 
Båda cirklarna körde jag 3 gånger var.
 
 
Testa gärna passet och låt mig höra vad ni tyckte.