Siffror och statistik i mängder

 
På min skärm just nu, en artikel som handlar om ifall det finns något samband mellan övervikt och idrottsskador. I just den här studien visar de att det inte finns ett samband, snarare att normalviktiga skadar sig oftare men det kan finnas flera felkällor exempelvis att de normalviktiga kanske är aktiva flera timmar än de överviktiga, eller håller på med sporter som är större skadedrabbade.
 
Ja sånt här sitter jag och skriver just nu, på förmiddagen var det labb i statistik program som gällde, inte det roligaste jag varit med om men något lärde jag mig allt och det är väl huvudsaken. Jag är tacksam över att jag är bra på dataprogram iaf, det gör det lite enklare skulle jag vara bra på matematik skulle den här kursen vara svinenkel men jag är så långt ifrån bra på matte så den här kursen är sjukt svår. Alla dessa matematiska begrepp och beräkningar gör att ögonen går i kors.
 
Det är de här kurserna som jag mer en gärna skulle plocka bort från min utbildning, men det man lär sig mest av dom är att vara källkritisk och det är sjukt viktigt i dagens samhälle, att inte tro på allt man läser.
 
Nä bäst att forstätta att granska artikeln, hoppas ni har en härlig måndag och en bra start på veckan.